Online Marketing Advies

Advies op maat. Gericht op jouw marketing strategie.

Online Marketing Advies

Online marketing advies kan je inzichten geven in mogelijkheden waar je wellicht zelf niet aan dacht. Naast inzichten kijken wij ook naar je huidige online marketing. Wij adviseren waar nodig is op optimalisatie hiervan. 

Tevens kan online marketing advies bevestiging opleveren. Het kan zijn dat je op de goede weg bent en weinig tot geen hulp nodig hebt van derde partijen.

Bij een online marketing advies kijken wij naar je huidige activiteiten. De meest voorkomende zijn: website, google en social media. Mochten er andere netwerken zijn, nemen wij die uiteraard ook mee. 

Wij stellen een advies rapport op met inzichten van nu. Ook doen wij een prognose voor toekomstige statistieken.

 

Eerst onderzoeken wij jouw branche en organisatie.

Wij doen grondig onderzoek naar wat er speelt binnen jouw branche. Vervolgens kijken wij naar de doelgroep en wat de doelstellingen zijn. Afhankelijk van die doelstellingen gaan wij aan de slag.

Analyseren en rapporteren

Na het afronden van onze research naar alles wat er speelt binnen jouw branche, gaan wij aan de slag. Wij gaan voor jou een adviesrapport opstellen die je gaat helpen online te groeien. Uiteraard kunnen wij ook ondersteunen bij de uitvoering hiervan. 

Interesse in samenwerken?

Ben jij benieuwd wat wij samen kunnen bereiken voor jouw bedrijf? Wij komen graag een keer langs om de mogelijkheden te bespreken.